Keikat:

13.5.2017, Teatteri Rio, Oulu
Oulu Pop History rokkibileet

17.7.2015, 30 v. juhlakeikka,
Rantsilan Urheilustadion

11.06.2010, Paavola (Ruokolahti)

18.06.2010, Utajärvi (Untorock)

03.07.2010, Raahe (Raahe-festival)

Ajankohtaista:

• Kolera palaa vajaan parin vuoden huilin jälkeen stagelle Oulussa Teateri Riossa, Oulu Pop Historyn rokkibileissä. Mukana rokkaamassa on tautisten miesten lisäksi onneksi myös lääkäreitä, eli Cool Operator, sekä Mustang-orkesteri. Päivämäärä on 13.5. ja ovet aukeaa kello 20. Kolera aloittaa bileet. Samalla juhlitaan Koleran 30-vuotista levytysuraa, ensialbumin "Liekki Lepattaa" ilmestymisestä tulee kesäkuussa 2017 tasan kolme vuosikymmentä täyteen. Turveteloa!

• Vuosi 2015 on Koleran 30 vee- juhlavuosi, ja sen kunniaksi tehdään taas muutama keikka. Eli siis rundi! Juhlarundin aloittaa esiintyminen Rantsila-päivien iltafestareilla perjantaina 17.7. Rantsilan urheilustadionilla. Jatkoa seuraa pikkasen syssymmällä. Keikkauutisia kannattaa seurata Koleran facesta, tänne niitä tipahtelee hyvin vajavaisesti. Uusimman levyn, eli Taudinkuva-kokoelman ilmestymisvuonna 2010 tehtiin kymmenkunta keikkaa ja senkin jälkeen on käyty lauteilla useampaan kertaan.
Keep on rockin!


levy4• Loppukevään ja kesän 2010 pitää Kolera-miehillä kiirusta. Kokoelmalevy ”Taudinkuva 1987-2010” ilmestyy toukokuun puolenvälin kieppeillä. Levyltä löytyy 17 Kolera-rallia vuosien varrelta sekä yksi ihan uunituore biisi. Kokoelmaa myydään levykaupoissa, tavaratalojen levyosastoilla ja sähköisesti netissä. Levyä saa ostaa myös Koleran keikoilta.


• Tsekkaa kevään ja kesän keikkapäivät vasemmasta palstasta ja hiihtele paikalle. Jos rehellinen ja hikinen rokki kiinnostaa, uskallamme suositella.

• Kolera on julkaissut uudet myspace-sivut osoitteessa www.myspace.com/kolerafinland.
Sivuilla pääset mm. kuuntelemaan materiaalia uudelta levyltä.

• Kolera jyrää Radio Megassa massiivista mainoskampanjaa touko- kesäkuun aikana. Luvassa on taatusti tautisia radiospotteja. Pysy kuulolla!